Hansaton App: Hansaton Stream Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

Hansaton App: Hansaton Stream Hearing Aid App (iPhone & amp; Android -compatibiliteit)

Download

app in de App Store: https: //apps.apple.com/

Download

app van de Google Play Store: https://play.google.com/

De Hansaton Stream -app is een applicatie die speciaal is ontwikkeld voor mensen die Hansaton -hoortoestellen gebruiken. Met deze app kunnen gebruikers hun hoortoestellen gemakkelijk en handig beheren en handig van hun smartphone.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Hansaton -stream -app is de optie om het volume en de geluidsinstellingen van de hoortoestellen te wijzigen. Dit kan met name handig zijn als u zich in verschillende omgevingen bevindt en het volume wilt aanpassen om de best mogelijke gehoorprestaties te bereiken.

Bovendien biedt de Hansaton -stream -app ook toegang tot verschillende geluidsprogramma's die speciaal zijn ontwikkeld voor bepaalde gehoorsituaties. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een geluidsprogramma kiezen dat geschikt is om naar muziek te luisteren, of een ander dat is geoptimaliseerd voor het luisteren in luide omgevingen.

Een ander handig kenmerk van de Hansaton -stream -app is de optie om het batterijniveau van hoortoestellen te bewaken en na te streven. Op deze manier kunnen gebruikers ervoor zorgen dat hun hoortoestellen altijd worden opgeladen en dat ze erover nadenken om ze op tijd op te laden voordat de batterij leeg is.

Over het algemeen biedt de Hansaton -stream -app veel nuttige functies die helpen ervoor te zorgen dat gebruikers van hoortoestellen hun hoortoestellen gemakkelijk en handig kunnen beheren en beheersen. Het is gratis beschikbaar voor iOS- en Android -apparaten en kan worden gedownload in de App Store of Google Play Store.

Hansaton Connect / Combinatie van gehoorapparaten

 1. Tik op de instellingen
 2. Op het startscherm van uw apparaat
 3. Tik op het Bluetooth -symbool in het menu Instellingen.
 4. Tik op de schuifregelaar om Bluetooth te activeren.
 5. Open het batterijcompartiment gedurende 5 seconden en sluit het vervolgens opnieuw, of schakel de hoortoestellen in en weer in wanneer u oplaadbare hoortoestellen hebt.
 6. Na enkele seconden verschijnt de naam van uw hoortoestel in de lijst met beschikbare apparaten.
 7. Selecteer het hoortoestel uit de lijst met apparaten met geactiveerde Bluetooth.
 8. Een signaaltoon van het hoortoestel bevestigt de succesvolle koppeling.
 9. Hansaton -compatibiliteit

  Compatibiliteit van hoortoestel

  De Hansaton -stream -app is alleen compatibel met hoortoestellen met Bluetooth -verbinding

  • Sound Stratos
  • Jazz Stratos
  • Beat Stratos
  • Geluid XC Pro
  • Jazz XC Pro
  • Jam XC Pro

  Sommige functionaliteiten zijn apparaatspecifiek.

  In het oor modellen die geen draadloze functie van 2,4 GHz hebben.

  Smartphone -compatibiliteit

  De Hansaton-stream-app kan worden gebruikt op Bluetooth low-Energy (BT-LE) -Capable Smartphones met iOS van versie 14.0.

  De Hansaton-stream-app kan worden gebruikt op GMS (Google Mobile Services) -Certified Android-apparaten die Bluetooth 4.2 en Android OS 7.0 of nieuwer gebruik.