Hörakustik Meister: Meisterprüfung, Meisterschule & Meisterkurs

Hoorzitting Acoustics Master: Master Examination, Master School & amp; Master cursus

Een horende meester is een specialist die gespecialiseerd is in het aanpassen van hoortoestellen en andere akoestische hulpmiddelen. Je ging naar een hoofdschool en haalde met succes het examen van de meester.

De Master School is een training voor het horen van akoestici die al training hebben voltooid en een paar jaar professionele ervaring. In de hoofdschool leren de deelnemers alles wat de moeite waard is om te weten over de verschillende hoortoestellen en hun aanvragen, maar ook over de zakelijke en juridische aspecten van het masterberoep. De hoofdschool duurt meestal ongeveer een jaar en eindigt met het examen van de meester.

Het examen van de meester is een schriftelijk en mondeling onderzoek dat wordt afgenomen door de Kamer van ambachten. Het dient om de vaardigheden en kennis van de professionals voor gehoorzorg te controleren en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereisten voor het masterberoep.

Na succesvol opgeslagen masteronderzoek, kan Hearing Care Master hun eigen gehoora -facustics -bedrijf vinden of werken in een managementpositie in een bestaand bedrijf. U kunt hoorapparaten aanpassen en repareren, maar ook om advies te geven aan klanten en u te helpen bij het selecteren van geschikte hoortoestellen.

Over het algemeen is de luisterkampioen een belangrijke specialist die helpt om mensen met gehoorproblemen beter te horen en zo hun kwaliteit van leven te verbeteren.