Hörberatung & Hörgeräte Beratung | MySecondEar

Als u een gehoorvermindering vermoedt of al zeker een gehoorapparaat nodig hebt, moet u in elk geval professioneel gehooradvies gebruiken . De massa van verschillende ontwerpen, functies en ontwerpen op de diverse markt voor gehoorapparaten kan echter het selectieproces klagen. Omdat niet alleen de kwestie van de technisch en optisch gewenste eigenschappen rijst, maar ook de prijzen en beurzen voor ziektekostenverzekering .

Niettemin - of zelfs vanwege de complexiteit ervan - is het selectieproces van het grootste belang, omdat een geschikt hoortoestel een enorme invloed kan hebben op uw sociale en professionele participatie en uw kwaliteit van leven . Het is echter vaak ingewikkelder dan verwacht om uw eigen behoeften te bepalen. Professioneel luisteradvies vergezelt u vanaf het begin door het proces van behoeftenanalyse, selectie, proef dragen en aanpassing om structuur en overzicht te bieden in de verreikende wereld van gehoorapparaten. U kunt dus op elk gewenst moment weten in Specialist Hands die u kunt ondersteunen op weg naar nieuwe gehoorkwaliteit.

Neem nu contact op met & gt; & gt;

De selectie van het gehoorapparaat is zo individueel als uzelf!

Uw gehoorbehoeften zijn zo individueel als uw vingerafdruk. Persoonlijke factoren zoals sociale integratie, de technische claim, optische voorkeuren en de mate van gehoorstoornissen spelen een beslissende rol in het selectieproces. De individualiteit in gehooradvies om het hoortoestel voor u te kiezen is daarom essentieel! Alleen wanneer uw persoonlijke vereisten en verlangens verantwoordelijk zijn, kunnen de hoortoestellen hun werk optimaal doen. Met professionele expertise en interpersoonlijke gevoeligheid, overweegt uw gehooradviseur alle factoren om hen in een gerichte en persoonlijk te adviseren

hooradvies & amp; Hoortoestellen advies als basis voor de selectie van gehoorapparaten

In de eerste stap van gehooradvies draait alles om uw gehoorbehoeften, uw gehoorsituatie en uw verwachtingen om de hierboven beschreven individualiteit te waarborgen. Voor dit doel is uw luisteromgeving opgenomen: blijft u vaak in luide omgevingen? Doe je veel sport? Hoe is uw professionele en sociale integratie ontworpen? Persoonlijke verwachtingen worden ook gevraagd: op welke gebieden is het gehoorapparaat bijzonder belangrijk voor u? Ben je van plan om met hem naar muziek te luisteren? Op basis van de informatie wordt uw individuele gehoorprofiel gemaakt, wat de basis is van verder gehooradvies.

Ook op de site, worden luister- en taaltests uitgevoerd als onderdeel van de hoorzittingsanalyse en opgenomen in het advies, zodat er ook een voorraad is aangepast aan uw gehoorbehoeften. Als een extra aspect vormt de anatomie van uw oren een criterium dat moet worden waargenomen in het selectieproces. Als uw uitgebreide gehoorprofiel wordt gemaakt, beveelt uw luisteradviseur u aan om voor uw vereisten, behoeften en prijzen. Uiteindelijk ben je natuurlijk de geselecteerde instantie die beslist welk apparaat je in de proeffase wilt testen.

Neem nu contact op met & gt; & gt;

hoe kun je goed luisteradvies zien?

alleen hooradvies garandeert geen garantie voor de selectie voor u geschikte hoortoestellen. Integendeel, de technische en interpersoonlijke kwaliteiten van de gehooradviseur zijn afhankelijk. De volgende eigenschappen worden gekenmerkt door een goede luisteradviseur:

  • Uitgebreide professionele competentie
  • Interpersoonlijke empathie
  • Eerlijkheid en transparantie met betrekking tot prijs- en modelideeën

Bovendien moet er voldoende tijd zijn voor de onderzoeken en discussies om uiteindelijk verantwoordelijk te zijn voor de noodzakelijke individualiteit en om geschikte suggesties te kunnen doen met betrekking tot hun selectie van hoortoestel.

hooradvies - wat dan?

Na gehooradvies volgt de proefcarrier en de definitieve keuze van uw nieuwe hoortoestellen. Het is belangrijk om de hoortoestellen zoveel mogelijk te dragen om geleidelijk het gewenste gehoorsucces op te nemen. Als er problemen, vragen of dergelijke optreden, aarzel dan niet om uw hoortoestel akoestiek te raadplegen. Niet alleen akoestische zorgen kunnen worden opgehelderd, maar ook cosmetische wensen of verbeteringen in het draagsysteem worden besproken.

Neem nu contact op met & gt; & gt;

advies na het luisteren

Uw gehooradviseur is ook bekwaam met u buiten het aanbod van gehoorapparaten. Over andere onderwerpen over luisteren, accessoires voor uw hoortoestel, tinnitus, gehoorbescherming en omgaan met luisteren rust in het dagelijks leven, kunt u zich even professioneel krijgen.

hooradvies bij MySecandear

Naast uitstekende professionele competentie, professionaliteit en interpersoonlijke gevoeligheid, overtuigt het gratis gehooradvies bij MySecandear voornamelijk door hun flexibiliteit en transparantie . Uw voordelen beginnen met ons vóór uw consult: Via ons YouTube -kanaal kunt u uitgebreid te weten komen over alle onderwerpen over luisteren en specifieke hoortoestellen, uw eigenschappen en prijzen. Voor het advies zelf, u hebt de keuze om een ​​luisterconcult per telefoon te gebruiken om uzelf op reis en tijd te besparen en volledig te zijn, ongeacht de locatie. Als alternatief verwelkomen we u op elk gewenst moment in een van onze gespecialiseerde winkels.

Het grootste verschil met conventionele gehoor -akoestiek is echter volledige transparantie. MySecandear biedt u de mogelijkheid om prijzen en functies te vergelijken om de beste gehooroplossing voor u persoonlijk te vinden. Transparantie begint niet kort voor het begin van de aankoop, maar vanaf het begin van uw weg samen met ons. Volgens dit kunnen sommige hoortoestellen direct worden uitgesloten vanwege het prijsraamwerk dat u hebt gedefinieerd en kunt u uw tijd verstandig gebruiken voor de steekproef van daadwerkelijk in kwestie!

Neem nu contact op met & gt; & gt;

Boek het gehooradvies van MySecandear

Een afspraak voor professioneel, telefonisch overleg bij MyScondear U kunt gemakkelijk Boek hier Online. Na telefonische overleg (030 31193965) of e -mail ( hello@mysecondear.de ), kunnen afspraken ook op de site worden gemaakt.