Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

hoortoestellen in het vliegtuig

Het gebruik van gehoorapparaten in het vliegtuig kan voor sommige mensen een uitdaging zijn. Het luide motorgeluid en het drukverschil in de cabine kunnen een uitdaging zijn. Er zijn echter enkele tips en trucs die kunnen helpen om het hoortoestel perfect in het vliegtuig te gebruiken.

Allereerst moeten gebruikers van gehoorapparaten ervoor zorgen dat uw hoortoestel volledig is opgeladen voordat u het vliegtuig binnengaat. Het is ook raadzaam om een ​​oplader of vervangende batterijen mee te nemen als het hoortoestel de geest opgeeft tijdens de vlucht.

Tijdens de vlucht moeten gebruikers van gehoorapparaten ervoor zorgen dat uw hoortoestel goed zit en dat de volumeregeling op een geschikt volume is ingesteld. Indien mogelijk moeten gebruikers van hoortoestellen ook proberen een stoel in de buurt van de vliegtuigcabine te krijgen, omdat het geluidsniveau in dit gebied meestal lager is.

Het is ook belangrijk op te merken dat hoortoestellen tijdens de vlucht in de vluchtmodus worden geplaatst wanneer de geluidskleur "uw veiligheidsgordel" klinkt. U hoeft uw hoortoestellen echter niet te verwijderen of uit te schakelen. Alleen als u gehoorsystemen draagt ​​die radiosignalen verzenden, moet u ze in de vluchtmodus plaatsen - zoals het geval is met smartphones.

Over het algemeen zijn er enkele factoren die het gebruik van gehoorapparaten in het vliegtuig kunnen beïnvloeden, maar met een beetje voorbereiding en de juiste instellingen kunnen gebruikers van hoortoestellen ook genieten van een goede luisterervaring tijdens de vlucht.