Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Verbind hoortoestellen met iPhone - Made for iPhone Hearing Aids (MFI)

Made-for-Iphone (MFI) hoortoestellen zijn hoortoestellen die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik met Apple-apparaten en een directe verbinding met deze apparaten kunnen tot stand brengen. Deze hoortoestellen kunnen via Bluetooth worden verbonden met iPhones, iPads en iPod -aanrakingen en bieden dus een verscheidenheid aan voordelen in vergelijking met conventionele hoortoestellen.

Een van de belangrijkste voordelen van MFI -hoortoestellen is de mogelijkheid om audio rechtstreeks vanuit de verbonden apparaten te streamen. Dit stelt gebruikers in staat om te luisteren naar muziek, podcasts en andere audio -inhoud zonder extra apparaten en ook bellen door eenvoudig op de hoortoestellen te drukken. MFI -hoortoestellen bieden ook de optie om het volume en andere instellingen rechtstreeks via het aangesloten apparaat te besturen, wat bijzonder comfortabel is wanneer u onderweg bent.

Een ander voordeel van MFI -hoortoestellen is integratie in de Apple Health -app. Met deze app kunnen gebruikers hoortoestelinstellingen en -informatie uitvoeren en beheren, waardoor het gemakkelijker is om vooruitgang en vooruitgang na te streven bij het gebruik van de hoortoestellen.

MFI -hoortoestellen zijn ook bijzonder gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ze bieden vaak een eenvoudige één-knop besturingselement waarmee gebruikers snel toegang hebben tot de belangrijkste functies, zoals het nemen van oproepen of het schakelen tussen verschillende audio-bronnen.

Verbind hoortoestellen met iPhone

 1. Zorg ervoor dat uw iPhone zich op de nieuwste software -update bevindt. MFI -hoortoestellen hebben meestal de nieuwste software nodig om goed te werken.

 2. Maak de hoortoestellen in de laadtii en verbind de Loading DUI met het Power Grid. Laat de hoortoestellen een paar minuten in rekening brengen, zodat u klaar bent om verbonden te worden.

 3. Open de app Instellingen op uw iPhone en tik op "Bluetooth".

 4. Schakel Bluetooth in door de schuifregelaar rechts naast "Bluetooth" te duwen.

 5. Selecteer "Operationele hulpmiddelen" in de instellingen en ga vervolgens naar "hoortoestellen".

 6. Houd de verbindingsknop enkele seconden op uw hoortoestellen gedrukt om ze in de verbindingsmodus te plaatsen. De hoortoestellen moeten worden weergegeven in de lijst met beschikbare Bluetooth -apparaten.

 7. Tik op de naam van uw hoortoestellen in de lijst om u te verbinden met uw iPhone.

 8. Wacht tot de verbinding tot stand is gebracht. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, moeten de hoortoestellen in de lijst worden weergegeven.

 9. U kunt nu muziek, podcasts of andere audio -inhoud van uw iPhone naar de hoortoestellen streamen door de gewenste audio op uw iPhone te spelen. U kunt ook bellen door op de hoortoestellen op de verbindingsknop te drukken.

 10. Opmerking: u moet mogelijk eerst uw hoortoestellen kalibreren met het aanpassingsprogramma van uw hoortoestelsysteem voordat u u kunt verbinden met uw iPhone. Neem contact op met de fabrikant van uw hoortoestel of akoestiek van het gehoorapparaat om meer informatie te verkrijgen.

  Over het algemeen bieden MFI -hoortoestellen een aantal voordelen voor gebruikers van Apple -apparaten. Ze maken het mogelijk om audiobestanden rechtstreeks vanuit de verbonden apparaten te streamen, eenvoudige controle en integratie in de Apple Health -app te bieden en zijn gemakkelijk te gebruiken. Als u een iPhone of ander Apple -apparaat gebruikt en op zoek bent naar hoortoestellen, kunnen MFI -hoortoestellen een goede keuze zijn.