ITC Hörgeräte: Was sind ITC Hörgeräte? | MySecondEar

ITC -hoortoestellen: wat zijn ITC -hoortoestellen?

ITC staat voor "in het kanaal", wat in het Duits betekent "in de gehoorgang". ITC -hoortoestellen zijn een soort gehoorapparaten die direct in de gehoorgang worden gedragen. Ze zijn groter dan volledig in de gehoorapparaten van de gehoorgang en kleiner dan gehoorapparaten die achter het oor worden gedragen.

ITC -gehoorapparaten zijn met name geschikt voor mensen die een lichte tot matig gehoorverlies hebben en wiens gehoorgang voldoende ruimte biedt om het hoortoestel te absorberen. Ze zijn ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een aantrekkelijk alternatief voor grotere hoortoestellen.

ITC -gehoorapparaten worden aangepast door een akoestiek van een gehoorapparaat en zijn meestal minder zichtbaar dan grotere hoortoestellen omdat ze dieper in de gehoorgang zitten. Ze kunnen echter voor sommige mensen moeilijker te gebruiken zijn omdat ze kleiner en moeilijker te begrijpen zijn.

ITC -hoortoestellen hebben dezelfde functies als andere hoortoestellen, zoals de aanpassing van het volume en ondersteuning in het onderscheid tussen taal in lawaaierige omgevingen. Ze worden meestal beheerd met batterijen, maar er zijn al ITC -gehoorapparaten op de markt die oplaadbaar zijn.

ITC -hoortoestellen kunnen voor sommige mensen een goede keuze zijn omdat ze kleiner en minder zichtbaar zijn dan andere hoortoestellen. Ze zijn echter niet geschikt voor alle mensen en het is belangrijk om advies te krijgen van een akoestiek van een gehoorapparaat om het beste hoortoestel voor individuele behoeften te vinden.