Telefon mit Bluetooth für Hörgeräte | MySecondEar

telefoon met Bluetooth voor gehoorapparaten

Filtische toon met Bluetooth -functionaliteit, gebruikers met hoortoestellen bieden een handige manier om te bellen zonder het hoortoestel te hoeven verwijderen.

Vanwege de Bluetooth -verbinding kunnen hoortoestellen rechtstreeks worden gekoppeld aan de telefoon , wat betekent dat het geluid van het gesprek rechtstreeks is overgedragen aan het hoortoestel. Hierdoor kan de gebruiker het gehoorapparaat tijdens het gesprek dragen en gebruiken zonder een extra headset.

Er zijn veel verschillende stortelefoons met Bluetooth -ondersteuning op de markt, waarvan vele speciaal zijn ontwikkeld voor gebruikers met gehoorapparaten. Bij het kopen van een vaste telefoon met Bluetooth moet echter worden opgemerkt dat niet alle hoortoestellen compatibel zijn. Het is daarom raadzaam om ervoor te zorgen dat het hoortoestel compatibel is met de gewenste telefoon voordat u koopt.

Over het algemeen bieden gebruikers met een vaste-natte steen met Bluetooth-ondersteuningsgebruikers met gehoorapparaten een handige en praktische manier om te bellen zonder het hoortoestel te hoeven verwijderen. U bent een goede keuze voor mensen die vaak bellen en uw hoortoestel niet willen verliezen.