Online-Hörtest: Jetzt kostenlos Ihr Gehör testen

de MySecandear Online Hearing Test

gehoorverlies krijgt verschillende dimensies die kunnen leiden tot beperkingen in het dagelijkse gehoor tot fysieke, sociale of zelfs psychologische gevolgen. Om verreikende gevolgen te voorkomen, is een vroege detectie van gehoorschade essentieel. Als u een vermindering van uw gehoorprestaties vermoedt, kan een gratis hoortest vanuit huis opheldering creëren.

Hoor nu Start & gt; & gt;

Wat is een online lijst met online?

Een online lijst met online is een tijdbesparende variant van een hoortest, die binnen enkele minuten een beoordeling van de gehoorprestaties biedt. Het doel is om het gehoorverlies vroeg te identificeren en passende maatregelen te nemen. De implementatie is volledig gratis voor u bij MySecondear en kan binnen enkele minuten comfortabel door huis worden geleid. Het is belangrijk dat de zelf-gepresteerde test niet het professionele onderzoek vervangt door een hoorzittingszorgprofessional of oor-, neus- en keelarts. Het maakt eerder een eerste beoordeling van de kans op gehoorschade mogelijk.

Wat heb ik nodig voor een online lijst met online?

  • Laptop, pc, tablet of smartphone
  • Hoofdtelefoon (aanbevolen)
  • Rustige omgeving

Hoe wordt de hoortest online uitgevoerd?

U wordt aanvankelijk geleid door het juiste volume in te stellen, zodat de test zinvol mogelijk wordt. Het testgedeelte begint vervolgens dat audiofrequenties op verschillende volumes speelt. Dit wordt gevolgd door vragen over inhoud, die worden beantwoord door uit verschillende oplossingen te selecteren.

Om de nauwkeurigheid van het resultaat te vergroten, moet u indien mogelijk de hoortest met een hoofdtelefoon uitvoeren. Als er een vermoeden is van eenzijdige gehoorstoornissen, kan eenzijdige implementatie ook worden uitgevoerd met in-ear hoofdtelefoons.

Wat gebeurt er na de online lijsttest?

Ten slotte wordt het resultaat van uw gratis online lijsttest op de hoogte gebracht via e -mail. U hebt de mogelijkheid om een ​​niet -bindende consultatie -afspraak te boeken met een van onze professionals in de gehele zorg. In het geval van een resultaat, dat spreekt voor een gehoorstoornissen, moet u altijd naar een oor-, neus- en keelarts gaan of direct een afspraak maken in een MySecondear- tak om een ​​professionele hoortest te krijgen. Alleen hier kan uw gehoorvereiste exact worden bepaald en uiteindelijk gedetailleerd advies over mogelijke oplossingen.

Hoor nu Start & gt; & gt;