Phonak Hörgeräte App: myPhonak App (iPhone & Android Kompatibilität)

Phonak App: Myphonak Hearing Aid App (iPhone & amp; Android -compatibiliteit)

Download

app in de App Store: https: // Apps .aple.com/

Download

app van de Google Play Store: https://play.google.com/

De Myphonak -app is een gratis app, de phonak , een toonaangevende fabrikant van gehoorapparaten , was ontwikkeld. De app is bedoeld voor gebruikers van gehoorapparaten en biedt een aantal functies die bedoeld zijn om de luisterervaring te verbeteren en het gemakkelijker te maken om gehoorapparaten te gebruiken.

Een van de belangrijkste functies van de Myphonak -app is de mogelijkheid om de gehoorapparaat te besturen en te besturen. Met de app kan de gebruiker het gehoorapparaat in- en uitschakelen, het volume reguleren en verschillende gehoorprogramma's selecteren. De app biedt ook toegang tot de instellingen van het hoortoestel, zodat de gebruiker het kan aanpassen om aan zijn individuele behoeften te voldoen.

Een andere functie van de Myphonak -app is de mogelijkheid om de gehoorapparaat te verbinden met uw smartphone. Dit stelt de gebruiker in staat om het hoortoestel als Bluetooth -hoofdtelefoons te gebruiken en muziek, films of andere audio -inhoud rechtstreeks via het hoortoestel te spelen. De app biedt ook de optie om het hoortoestel te gebruiken als een handvrij systeem voor telefoongesprekken.

De Myphonak -app biedt ook een aantal tools en bronnen die gebruikers zouden moeten helpen om hun hoortoestel optimaal te gebruiken. Dit omvat training en instructies over het gebruik van de app en het hoortoestel, evenals links naar verdere bronnen en informatie op gehoorverlies en hoortoestellen .

Over het algemeen biedt de Myphonak -app een verscheidenheid aan functies en bronnen die moeten helpen bij het verbeteren van de ervaring met gehoorervaring voor gebruikers van gehoorapparaten. Het is gratis en beschikbaar voor de meeste smartphones. Als u een gehoorapparaat van Phonak hebt , kan de Myphonak -app een nuttig aanvullend zijn om het hoortoestel te gebruiken en de luisterervaring te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat de Myphonak -app alleen kan worden gebruikt in verband met Phonak hoortoestellen . Als u een gehoorapparaat hebt Van een andere fabrikant kan er andere hoortoestel akoesticis

Phonak Connect hoortoestellen

 1. Tik op de instellingen
 2. Op het startscherm van uw apparaat
 3. Tik op het Bluetooth -symbool in het menu Instellingen.
 4. Tik op de schuifregelaar om Bluetooth te activeren.
 5. Open het batterijcompartiment gedurende 5 seconden en sluit het vervolgens opnieuw, of schakel de hoortoestellen in en re -act wanneer u oplaadbare hoortoestellen hebt Li>
 6. Na enkele seconden verschijnt de naam van uw hoortoestel in de lijst met beschikbare apparaten.
 7. Selecteer het hoortoestel uit de lijst met apparaten met geactiveerde Bluetooth.
 8. Een signaaltoon van het hoortoestel bevestigt de succesvolle koppeling.
 9. Fonak -compatibiliteit

  Compatibiliteit van hoortoestel

  De Myphonak -app is alleen compatibel met

  Sommige functionaliteiten zijn apparaatspecifiek.

  zijn in de oormodellen die geen draadloze functie van 2,4 GHz hebben.

  Smartphone -compatibiliteit

  De MyPhonak-app kan worden gebruikt op Bluetooth low-energy (BT-LE) -Capable-smartphones met iOS van versie 14.0.

  De Myphonak -app kan worden gebruikt op GMS (Google Mobile Services) gecertificeerde Android -apparaten die Bluetooth 4.2 en Android OS 7.0 of nieuwer gebruik.