Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Samsung smartphone hoortoestel compatibel

Samsung is een goed bekende fabrikant van smartphones, tablets en andere elektronische apparaten. Veel Samsung -apparaten zijn ook compatibel met gehoorapparaten, wat betekent dat ze kunnen worden verbonden met de hoortoestellen om de gehoorprestaties van mensen met gehoorverlies te verbeteren.

Een van de speciale kenmerken van Samsung -apparaten die compatibel zijn met gehoorapparaten is hun vermogen om de hoortoestellen rechtstreeks via Bluetooth te verbinden. Hierdoor kan de gebruiker muziek, video's en andere audio -inhoud rechtstreeks van zijn Samsung -apparaat overdragen naar zijn hoortoestellen.

Welke Samsung -smartphones zijn compatibel?

welke Samsung -smartphones compatibel zijn met gehoorapparaten hangt volledig af van de fabrikant. We hebben al specifieke artikelen geschreven over de apps van de individuele fabrikanten. Daar vindt u ook een lijst met alle Samsung -compatibele smartphones. U kunt hier meer informatie vinden:

De Samsung -apparaten die compatibel zijn met hoortoestellen bieden ook een aantal instellingsopties waarmee de gebruiker de hoortoestellen aan zijn individuele behoeften kan aanpassen. Dit omvat het instellen van het volume, het aanpassen van het geluid aan de individuele voorkeuren van de gebruiker en de mogelijkheid om achtergrondruis te minimaliseren.

Een ander speciaal kenmerk van Samsung -apparaten die compatibel zijn met gehoorapparaten is hun steun voor spraakcontrole. Hierdoor kan de gebruiker bellen, muziek besturen en berichten verzenden door eenvoudig zijn stem te gebruiken. Dit kan met name handig zijn als de gebruiker zijn handen moet bevrijden om andere taken te doen

hoortoestellen verbinden met Samsung -smartphones

Paren over "verbonden apparaten"

 1. Open de app Instellingen op uw apparaat.
 2. Tik op "Connected Devices" en vervolgens "Combineer nieuw apparaat".
 3. Selecteer uw hoortoestel uit de lijst met beschikbare apparaten.
 4. Als u verschillende gehoorapparaten heeft: wacht op het eerste hoortoestel en tik vervolgens op het andere hoortoestel in de lijst met beschikbare apparaten. Wanneer beide zijn gekoppeld, is de status "actief, links en rechts".
 5. Om de instellingen te wijzigen, tikt u op "Instellingen" -instellingen naast de naam van het hoortoestel.
 6. Paren over "hoortoestellen"

  Belangrijk: de volgende methode werkt het beste met ASHA-compatibele hoortoestellen.

  1. Open de app "Instellingen" op uw apparaat.
  2. Tik op "AIDS" en vervolgens op "hoortoestellen".
  3. Tik op Volgende en combineer vervolgens op een nieuw apparaat.
  4. Selecteer uw hoortoestel uit de lijst met beschikbare apparaten. Het hoortoestel moet zich in de koppelingsmodus bevinden. Als u verschillende gehoorapparaten heeft, wacht dan tot het eerste hoortoestel is gekoppeld en tik vervolgens op het andere hoortoestel in de lijst met beschikbare apparaten. Wanneer beide zijn gekoppeld, wordt een bericht als "actief, links en rechts" weergegeven in de status.
  5. Fazit

   Over het algemeen bieden Samsung -apparaten die compatibel zijn met hoortoestellen een uitstekende manier om de gehoorprestaties van mensen met gehoorverlies te verbeteren. Ze stellen de gebruiker in staat om muziek en andere audio -inhoud rechtstreeks van zijn Samsung -apparaat over te dragen naar zijn hoortoestellen en bieden ook een aantal instellingsopties om de hoortoestellen aan te passen aan zijn individuele behoeften. Ze ondersteunen ook spraakcontrole, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.