Smartphone - Handy Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Smartphone - Compatibel met mobiele telefoons hoortoestel

Hoortoestellen zijn essentieel voor veel mensen met gehoorproblemen om een ​​normaal leven te leiden. Tegenwoordig zijn smartphones voor de meeste mensen een onmisbare metgezel geworden. Het is daarom belangrijk dat fabrikanten van hoortoestellen zorgen voor compatibiliteit met smartphones om hun klanten in staat te stellen beter gebruik te ervaren.

Wat is compatibiliteit met smartphones?

Smartphone -compatibiliteit met hoorapparaten verwijst naar of het hoortoestel kan worden aangesloten op een smartphone. Deze verbinding kan worden gemaakt via Bluetooth. De verbinding maakt het mogelijk om het hoortoestel rechtstreeks met uw smartphone te besturen, instellingen te wijzigen en zelfs oproepen of muziek rechtstreeks naar het hoortoestel te streamen.

Waarom is de compatibiliteit van smartphones belangrijk?

Smartphone -compatibiliteit is belangrijk omdat het comfort en flexibiliteit voor dragers van hoortoestel vergroot. Met een smartphone kunnen dragers van hoortoestellen hun hoortoestellen beheersen zonder ze uit hun oren te halen. Hierdoor kunnen de providers het volume- of programma -instellingen snel aanpassen zonder constant te verwijderen en hun hoortoestellen te gebruiken.

Bovendien kunnen dragers van gehoorapparaten hun hoortoestellen ook draadloos met hun smartphone verbinden met compatibiliteit met smartphones en muziek streamen of rechtstreeks naar hun hoortoestellen worden gebeld. Hierdoor kunnen dragers beter worden gesprekken en muziek horen zonder extra koptelefoons te dragen.

Welke smartphonefabrikanten zijn compatibel?

De meeste fabrikanten van gehoorapparaten bieden nu gehoorapparaten met Bluetooth -verbinding die compatibel zijn met de meeste smartphones. De smartphonefabrikanten die compatibel zijn met de meeste hoortoestellen zijn Apple, Samsung, LG, Sony en Huawei.

Apple-apparaten zijn met name gebruiksvriendelijk voor gehoorapparaten, omdat ze zijn uitgerust met speciale functies die de verbinding en controle van hoortoestellen vergemakkelijken. Deze functies omvatten "Made for iPhone" (MFI) en "Audio van het gehoorapparaat". MFI maakt een directe verbinding mogelijk tussen het hoortoestel en de iPhone, terwijl "hoortoestelaudio" de audiostreamfunctie uitbreidt naar het hoortoestel.

Samsung -apparaten zijn ook compatibel met de meeste hoortoestellen en bieden een eenvoudige Bluetooth -verbinding. Andere fabrikanten zoals LG, Sony en Huawei bieden ook een eenvoudige Bluetooth -verbinding om hoortoestellen te verbinden met hun smartphones.

Welke fabrikanten van gehoorapparaten zijn compatibel?

De meeste fabrikanten van gehoorapparaten bieden nu Bluetooth -verbindingen voor hun hoortoestellen. De beroemdste fabrikanten zijn phonak, oticon, widex en gn resound.

Phonak biedt een breed scala aan hoortoestellen met Bluetooth -verbinding. Uw hoortoestellen zijn compatibel met de meeste smartphones, inclusief de iPhone -modellen van Apple. Phonak biedt ook een app met de naam "MyPhonak", waarmee dragers van hoortoestel hun hoortoestellen rechtstreeks van hun smartphone kunnen besturen en personaliseren.

oticon biedt ook Bluetooth -verbindingen voor uw hoortoestellen die compatibel zijn met de meeste smartphones. Ze bieden ook een app met de naam "Oticon On", waarmee dragers van gehoorapparaten muziek kunnen besturen, personaliseren en zelfs kunnen streamen of rechtstreeks naar hun hoortoestellen kunnen streamen.

Widex biedt ook Bluetooth -verbindingen voor uw hoortoestellen die compatibel zijn met de meeste smartphones. U hebt ook een app genaamd "Widex Moment", waarmee dragers van gehoorapparaten hun gehoorapparaten kunnen personaliseren en instellingen zoals volume en geluidskwaliteit aanpassen.

GN Resound biedt Bluetooth -verbindingen voor uw hoortoestellen die compatibel zijn met de meeste smartphones. Ze bieden ook een app met de naam "Resound Smart 3D", waarmee dragers van gehoorapparaten hun gehoorapparaten kunnen beheersen en personaliseren, muziek kunnen streamen en rechtstreeks naar hun hoortoestellen worden gebeld.

Fazit

Smartphone -compatibiliteit met gehoorapparaten is een belangrijke functie die het comfort en de flexibiliteit voor dragers van gehoorapparaten verhoogt. De meeste fabrikanten van hoortoestellen bieden nu Bluetooth -verbindingen voor hun hoortoestellen die compatibel zijn met de meeste smartphones. Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle hoortoestellen en smartphones compatibel met elkaar zijn. Voordat u een nieuw hoortoestel of smartphone koopt, moet u ervoor zorgen dat u compatibel bent met elkaar om de best mogelijke luisterervaring te garanderen.